baner
U bent hier: Home Soorten lattenbodems Vaste of verstelbare lattenbodem?

Vaste of ( electrisch ) verstelbare lattenbodem?

Vaste lattenbodem

Een vaste lattenbodem, ook vlakke lattenbodem genoemd, is geen verstelling mogelijk.

 

Verstelbare lattenbodem

Een manueel verstelbare lattenbodem is goedkoper dan een elektrisch verstelbare lattenbodem. In de praktijk wordt dit soort verstelling minder gebruikt wegens te omslachtig. Het is tevens af te raden bij rugpijn.

De elektrisch verstelbare lattenbodem biedt extra comfort aan mensen die graag lezen of tv-kijken in bed. Rugpatiënten kunnen met de juiste verstelling hun slaaphouding soms ook nog iets meer optimaliseren. Ook voor oudere mensen is een verstelbare lattenbodem geen overbodige luxe. Bij zware benen is het hoger plaatsen van de benen heel aangenaam.

Soms is de verstelbaarheid slechts voor één partner gewenst. Ook bij ziekte of na een heelkundige ingreep kan het praktisch zijn om een verstelbare bodem te hebben.

 

Meer lezen

 

Dorsoo, dé hydraulische lattenbodem voor meer recuperatie en rust

Dorsoo video

Het Dorsoo-slaapsysteem omvat een ( verstelbare ) bedbodem die bestaat uit een lattenbodem waarbij de latten rusten op hydraulische pompjes die met elkaar verbonden zijn, en een matras die bestaat uit verschillende segmenten, zij volgt de welvingen van de lattenbodem. Het systeem past zich automatisch en voortdurend aan uw slaappositie aan waardoor het lichaam in alle zachtheid en comfort perfect ondersteund wordt.

Gratis brochure Bekijk onze video