baner
U bent hier: Home Lattenbodem vs andere bedbodems Boxspring

De boxspring of het boxspringbed

Een boxspring is een houten constructie waarin honderden veren zitten. Het is een bedbodem die qua afwerking op een matras lijkt. Een boxspringbed wordt ook wel eens een hotelbed genoemd, omdat dit bedtype vaak in hotels wordt gebruikt.

Boxsprings variëren sterk in prijs, naargelang de afwerking, het aantal veren en de gebruikte materialen. De matras op een duurdere boxspring is vaak beter afgewerkt en heeft vaak ook een comfortabelere toplaag. De metalen veren kunnen na een aantal jaren hun veerkracht verliezen door de belasting waardoor kuilvorming ontstaat.

Boxspring kopen of boxspring vergelijken? Vergelijk steeds de prijzen van een boxspring aangezien het meestal om een vrij dure aankoop gaat.

 

Meer lezen

 

Dorsoo, dé hydraulische lattenbodem voor meer recuperatie en rust

Dorsoo video

Het Dorsoo-slaapsysteem omvat een ( verstelbare ) bedbodem die bestaat uit een lattenbodem waarbij de latten rusten op hydraulische pompjes die met elkaar verbonden zijn, en een matras die bestaat uit verschillende segmenten, zij volgt de welvingen van de lattenbodem. Het systeem past zich automatisch en voortdurend aan uw slaappositie aan waardoor het lichaam in alle zachtheid en comfort perfect ondersteund wordt.

Gratis brochure Bekijk onze video